we make impossible possible

Ідеальне рішення для всіх ваших потреб. Новий інжектор від Mono

Eurobake

17 December 2019

Булочки, пончики, круасани, що об'єднує ці три вироби, ну крім очевидного - що всі вони зроблені з тіста, розмаїття?  - ну, теж вірно, те що все це не бажано їсти на ніч?  - лікарі так кажуть, але все - таки не цим вони єдині і не це все головне, а мабуть то, з - за чого ми їх обираємо, за яким принципом, то звідки береться така величезна різноманітність - це звичайно ж Начинка!

 Саме, мабуть смачне, на думку як дітей, так і дорослих і то напевно через що насправді ми купуємо ці вироби, прагнучи знайти святий грааль для всіх гурманів в цьому питанні - ідеальний смак, ідеальну улюблену начинку, щоб знаєте так:  захворів?  - з'їв улюблений пончик з малиновим варенням і буд - то б уже й полегшало і емпература начебто менше і на душі спокій, стрес на роботі?  - з'їв будинку з чаєм булочку з полуничним джемом і все, стрес як рукою зняло на мить.

 Так власне до чого я це все? А все це нас плавно підводить не просто до теми начинок, але того звідки беруться начинки і чим найкраще користуватися щоб створити все те саме, про що я писав, викликати ту бурю емоцій у того, хто застосує вироблений продукт?

 І ось ми приходимо до того, що англійська компанія Mono, яка виробляє професійне обладнання для таких справ, Давічі представила свою новітню розробку - інжектор для наповнення начинками всяких, різних хлібо - булочних виробів.

 Ну і що?  - запитаєте ви, краще давай розповідай далі про те, які смачні пончики з джемом, слинки потекли, піду візьму і собі, але ні, не поспішайте бігти в найближчий продуктовий за смакотою, зараз я всю обьясню!

 Здавалося б компаній багато і інжектори вже забрели давно і як наповнювати свою прдукцію професіонали вже давно знають і користуються різними агрегатами для досягнення поставленої мети, АЛЕ компанія Mono - це, можна сказати, пряма асоціація коли мова йде про солодке, їх відсаджувальні машини для печива,  інжектори і купа різних інших, крутих девайсів - перше, що напевно приходить на розум професіоналу, коли потрібно взяти надійний, якісний апарат і виробляти різного роду продукцію, в тому числі і солодощі.

 Отже, коли все вже зрозуміли, що мова йде про серйозну компанії, світовому імені і кращій якості, даємо кілька сухих фактів про новий девайс, нижче:

 

 

 Ідеальне рішення для всіх ваших потреб.  - (так заявила компанія Mono)

  НОВИЙ автоматичний інжектор MONO Equipment був розроблений для того, щоб постійно і точно заповнювати пончики і випічку різноманітними начинками.

  NEW OLED кольоровий екран

  НОВА повнокольоровий OLED панель управління на автоматичному інжекторі може зберігати до 85 графічних і 99 цифрових програм.Автоматичний інжектор поставляється з передвстановленим набором барвистих іконок з деякими з найбільш популярних на ринку начинок, включаючи джем, заварний крем, шоколад і вершки.

  Повний контроль кожного аспекту

  НОВИЙ контролер також має можливість попередньо запрограмувати значення швидкості, тривалості та всмоктування для кожної окремої програми вприскування;  це гарантує, що точний обсяг наповнення вводиться кожен раз.  НОВА функція безперервного режиму дозволяє автоматичного інжектора виробляти безперервний потік наповнення, поки користувач не зупинить його.

 діапазон голок

  Автоматичний інжектор оснащений двома голками інжектора, які роблять чисті і точні вставки в широкий асортимент продукції - без безладу і втрат.  В якості альтернативи доступна НОВА голка з 4 зубцями, спеціально розроблена для введення в кільцеві пончики.

 9,1 кг бункер

  Пластиковий бункер з новою інформацією має місткість 9,1 кг і може бути легко і просто замінений, що дає вам можливість швидко перемикатися між наповненням для різних типів продукту.

 

 

 Ну що ж, тепер кожному на суд, професіоналам лупи в руки, мобільні телефони з номерами представників в Україні, мільйон питань в арсенал, ретельне порівняння, ну і кожен висновки нехай робить сам для себе, а ми суб'єктивно від себе говоримо - круто і бажаємо  всім знайти, то що ви шукаєте.

ТЕГИ:

Технології