we make impossible possible

Pattyn MEC - 12

Eurobake

19 December 2019

Інновації, нові технології і прогрес - всі ці слова асоціюються з рухом, рухом вгору, вперед, вище, кудись далі і з кожним разом, до того-ж, все швидше.  

Ось тому ці слова можна також асоціювати з компанією Pattyn, яка на сьогоднішній день є якщо не найкращою, то однією з кращих - точно, компаній у сфері упаковки та упаковки буквально чого завгодно.

І ось власне не так давно був представлений новий агрегат по упаковці продуктів, але таких багато і "в чому його фішка і інноваційність?"  запитаєте ви, може в сверх'звуковой швидкості упаковки або в автоматичній доставки додому, було б звичайно не погано, але вся справа не тільки в тому, що даний агрегат досить швидко і надійно упаковує майже будь-які продукти, так ще й супер-дбайливо!

А весь фокус полягає в низькому розташуванні виходу продуктів і невеликій відстані до коробки і як наслідок низькій висоті падіння продуктів в коробку, що гарантує набагато більш дбайливе пакування і природно більш презентабельний вигляд. Машина зроблена якісно, ​​працює швидко, може бути частиною великого пакувального ланцюга, так ще тепер і дбайливо, як на мене дуже круто, ну і ось трохи сухих фактів про цей агрегат:

 Наповнювач MEC-12 спеціально розроблений для збереження якості круасанів, рулетів та інших дрібних тендітних продуктів.  Коробковий наповнювач упаковує тендітні продукти зі швидкістю до 10 коробок / хв.  Для звичайних продуктів це до 14 коробок / хв.

  Завдяки малій висоті падіння гарантується дуже дбайливе поводження з вашими продуктами, а три режими наповнення гарантують більшу гнучкість упаковки продукту.

  Машина для наповнення сипучих матеріалів може бути об'єднана з системою підрахунку зору ArgoCount-31 для досягнення оптимального рівня виробництва.

  •   Висока виробнича потужність.
  •   Легко і дуже надійно.
  •   Легко адаптується до будь-якій формі ємності.
  •   Низька вартість.
  •   Низька висота.

 

Резюмуючи: як на мене дуже здорово, ціна, функціонал, ім'я, яке відповідає за якість, збірка і зовнішній вигляд, ну і звичайно-ж дбайливість, яка є головним словом, яке асоціюється з цією машиною.

ТЕГИ:

Технології