we make impossible possible

Тістоподілювач Trima

Eurobake

18 August 2021

НІМЕЦЬКА КОМПАНІЯ TRIMA – це всесвітньовідомий виробник обладнання для хлібопекарського виробництва з більш ніж 60-тирічним досвідом. Компанія займається виробництвом вакуумних тістоподілювачів, тістоподілювачів-округлювачів, автоматизованих ліній для виробництва булочок під хотдог/гамбургер. Однією з найпоширеніших машин є поділювач-округлювач PRIMA DUO з робочою потужністю до 3200 шт/год.

 

ПРИНЦИП РОБОТИ МАШИНИ

Після завантаження тіста в поділювач,воно попередньо поділяється на невеликі порції за допомогою двох зірочкоподібних валів, які передаються в зону розділення на горизонтальну плиту, яка своєю чергою направляє порції до поділюючого ротаційного барабану. Барабан оснащений поршнями, положення яких регулюється залежно від необхідної ваги заготовки. Після попадання тіста в барабан, воно округлюється за рахунок округлюючої плити, швидкість руху якої та час округлення регулюється. Після округлення заготовок, вони викладаються на вихідний конвеєр.

 

 

ТЕХНІЧНІ ПЕРЕВАГИ МАШИНИ:

  • велика робоча потужність (до 3200 шт/год для 2-х рядної машини);
  • широкий діапазон ваги тістових заготовок: 15 – 55 гр/ 30 – 85 гр/ 40 – 100 гр/ 50 –115 гр/80 –140 гр;
  • можливість спеціального виконання тістоподілювача з більш широким діапазоном ваги тістових заготовок: 20–140 гр так звана «система подвійного використання поршнів для поділювання» (при цьому перехід з однієї ваги на іншу відбувається автоматично);
  • високий рівень точності розподілу (відхилення по вазі до макс. 4-5% від загальної ваги тістової заготовки);
  • можливість регулювання часу та інтенсивності округлення тістової заготовки;
  • використання «спеціальної системи захисної муфти зчеплення» – на випадок, якщо в тісто попадає сторонній предмет;
  • сенсорна панель управління SIEMENS;
  • для автоматизації процесу виробництва різноманітних типів продуктів компанія TRIMA пропонує станції попереднього вистоювання тістових заготовок, а також станції формування (формування булочки під хотдог/гамбургер/булочка типу кайзер та інші).

Будемо раді проконсультувати та надати детальну інформацію - ТОВ Євробейк / ООО Евробэйк / LLC EUROBAKE

ТЕГИ:

Обладнання